Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkningsrätt förbehålles läsaren ... ... liksom när den publicerades här tidigare i juli 2012


Det där med att vara prekognitiv ...

.. kan såväl innebära
verklig förmåga till
att få det som ännu
ej hunnit komma att bli
att komma lite mer nära ...

eller

så handlar det mest om
att vara en förbannat god
trendanalytiker

och
till en del därtill
att ha en förmåga
av högre kvalitet
vad avser
att gissa sig till
vad morgondagen vill ... 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-22 18:41



Bookmark and Share


  helenita VIP
Fint Peter!
2021-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP