Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


848.Det är bra för grannarna ...

1.Vilket vanhelgande för att den första personen
i ett sådant stort land som RYSSLAND ska ta emot
gäster /natural and naked/i en hydda...efter att han
fört det förstörda landet till den högsta punkten?
SJÄLVKLART har HAN alla rättigheter till en
anständig livsstil!

2.om hyddan...(utan namn)en rappare hade ett rop
i sin text att störta Kungen och våldta hans yngsta
dotter... han blev utfryst i total tystnad)Europa rasar
ibland,men grunden i maktriktningen förändras inte
,eftersom modlösa har ingen plats i sådana fall!

3.Det är ett prestigefyllt njöe,respekt uppvisning
för ett så stort och rikt Land och Presidenten själv
att erbjuda gästerna inte bara på utsökt mat och
dryck,utan även en trivsam storslagen miljö!

4.En sak märkte man i värlshistorien.#Gökar# som
agiterar till försökkup i slutänden syftar sätta sig
själv på det kritiserade heta stället... (mutor?)
En person är inte tillräckligt mäktig att ändra andras
dåliga vanor.

5.TA EN RISK?FÖR VAD???Ett sådant intelligent
och fridfullt ansikte kan inte vara #Frankenstein
eller Lady Macbeth#_ICKE!...ÅH!Historien älskar
att prasla med sharpa rörelser...

6.O MIN HERRE,RÄDDA RYSSLAND FRÅN 1917
och bibehål MP V.V.Putin och VÅRT LAND
KONUNGARIKET SVERIGE MED!AMEN!

***
Det är bra för grannarna när det ALLT är bra
hos andra grannar!
***
580.2018/03/18
798.2020/07/02




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-24 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP