Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner av tystnad


Helt betäckt av snö

Ett hjärtats väntan
Inuti granskogen

En Järpe som nyvaknad
Slog ut sin fjäderskrud

I ett burrigt moln

Uppskrämd av två
skidspetsar

Tog några steg och
flög sedan sin väg

Mellan snötyngda
björksnår


I en snölega låg
ensamhetens fjäder
kvar

Värmde ögats längtan
efter
gränslös överlevnad.









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-01-24 11:34



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Mycket vackert!
2021-04-22

  Åse Tropp VIP
Du äger melodi!
2021-04-02

  Bodingen VIP
Mycket tjusigt om den otjusiga snön , galant skildrat!
2021-01-26

    Lena Staaf VIP
Oj så vackert! Du fångar verkligen stillheten i den djupa snön. Och en längtan där i snömassorna.
2021-01-24

  bumerang

Poetiska rader. Verkligen.
Speciellt de fyra sista.
Behövde läsa dem flera gånger.
2021-01-24

  Kungskobran VIP
Jättehärlig beskrivning av en skidtur
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP