Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny funnen vän som fyller mej med glädje

i bland kan en ny funnen vän sätta så mycket

glädje i enns hjärta och själ och ta fram ljuset 

 

i enns mörka sinne torka tårarna med glädjen 

som hon tar fram i mej . hon suger ur sorgen ur

 

mitt bröst med sin vänlighet hon är ärlig och

lojal på alla sätt jag har svårt att lita på nya 

 

vänner men hon har min fulla tillit för hon har 

redan bevisat att hon är värdig den . sådana som 

 

hon växer inte på träd jag är så glad att högre

makter  korrsade min väg med hennes hon har 

 

givit ett löffte om att besöka mej någon gång i 

framtiden . och jag vet att hon kommer någon

 

gång för hon har givit mej sitt ord annars skulle 

hon aldrig ha sagt det hon har en stor plats i mitt 

 

hjärta på den varmaste plats där jag vårdar varje 

minne av henne ömnt . för hon har en stor betydelse 

 

i mitt liv och det på en sådan kort tid det är helt otroligt 

när det gäller mej men hon har min fulla tillit .

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-25 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten