Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara den man är gör inte vad man blev till

att vara den man är gör inte det man blev till

och att leva eter sinna egna prinsiper gör att 

 

man missar mycket roligt i livet att man bara

ser en väg och missar allt runt om kring . som 

 

att gå runt och hata och missa all kärlek som att 

gå med skygglappar eller äga något man aldrig

 

hafft man ser inte skönheten förns man ägt något 

länge . eller skönheten i en kvinna när man har förlorat 

 

henne vad är det som gör oss så blinda jag avundas 

dom som ser skönheten i nuet och värdesätter det då

 

för inget blir som man trodde offtast som man är rädd 

för att det skulle bli vad är det som sätter dom krafterna 

 

i gungning 

 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-25 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten