Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter är min allra bästa vän - trots att jag är så övermänsklig att jag står på en nivå långt ovan den ordinarie mänskligheten ... ... enligt min älskade lilla stora tjej ... *Pappa älskar dig!*


Lite om människor i allmänhet ...

... och pappor i synnerhet ...

Enligt de allra senaste rönen

- källa: min älskade 17 åriga dotter -

är mänskligheten indelad
i de två könen
män och kvinnor
vilka när de är små
benämns 
pojkar och flickor

Sen har vi då pappor
vilka ej är inräknade 
i mänskligheten ...

... Inte för att vi (läs jag)
är mindre värda än så
utan tvärtom
för att vi är så
innerligt underbart
övermänskliga till vår natur ...

( ... här kom min följdfråga
- Hur mycket tillskott behöver du?)







____________________________

Återpublicerad med viss nostalgi ...
Tidigare publicerad här i juli 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-01-27 19:57



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Månntro det är en medfödd osäkerhet... ville säga GRATTIS till ditt drama!
2021-01-29

  Kungskobran VIP
Omänskligt övermänskliga
2021-01-28

    ej medlem längre
Hahaaaa
Tack!
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP