Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


849.I en klar dag...

i en klar dag
kom kistans
konturer fram

är DU
förberedd
att ta över
_suicide_
åtagande

trafikljus
i pannan

gul
röd...
GRÖN!!!

är DU redo
ta ett hopp...

***
=I've never
seen &HIM&
with such
energy=
***




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-27 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP