Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyra

Din hud är en negation
själva frånvaron av skräck
att röra vid
konstens återgivande av kroppar
nu läggs dina texter till det redan skrivna
nu skvalpar orden, dränkta myror
på vattentunnans botten
jag formar en dikt om vårens första regn
av fjolårsgräset mot din rygg




Fri vers av Grävling
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-27 23:31



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Kärleksfullt !
2021-02-01

  helenita VIP
Så vacker!!
2021-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling