Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten glimt

Ser
En liten glimt
Och fångar den

Det räcker
Jag vet du kan nu
Och jag ler




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-28 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva