Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nog finns det stunder man kan börja fundera över hur intelligent vi egentligen är ...?! - Tidigare publicerad här i juli 2012, men tyvärr än mer relevant idag 2021 ...


Ur Galactikas Strategi och planeringsmanual år xxxx - xx -xx

På förekommen anledning

- En förfrågan och begäran om att få inleda utforskning av
Jorden från Professor emeritus GX

Målsättning: Att etablera kontakt och eventuellt inleda
intellektuellt utbyte och öppna upp handelsförbindelser.

Galactiska rådet har beslutat att avslå ansökan
med följande anledning som huvudskäl

- Jorden är en planet befolkad av en synnerligen primitiv högsta livsform
av någon sorts lågintelligent art.

En sådan art, vilken under hundratals år med all tänkbar
energi och med stöd av i det närmaste tvångsmässiga obegripliga drivkrafter ägnat sig åt att begå ett successivt accellererande självmord på såväl sig själva
som den planet de lever på ...

... är ej något Galactiska rådet är villigt att ägna vare sig 
monetära, vetenskapliga eller personella resurser åt.

Dessutom finns ett tidigare beslut om besöksförbud
för medlemmar av det Galactiska rådet vad avser just Jorden
med hänsyn till risken för mentalhygienisk smitta av första graden.

Undertecknat
Ordföranden i Generalförsamlingen i Galactiska rådet år xxxx-xx-xx




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-29 05:48



Bookmark and Share


    Music mind VIP
"successivt accelererande självmord"

<3
2021-01-29

  Kungskobran VIP
Härlig satir
2021-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP