Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abstinensen som inspirationskälla kanske jag skulle benämna denna kategori av mina skriverier ... Får fundera lite till över det ...


Ibland behöver vi ...

... så innerligt mycket mer
än vad blott ord
kan skänka oss ...

 

 

 

 

 

_________________

Publicerad här tidigare i juli 2012




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-29 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP