Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag ska du lämna oss

En morgon ska vi betrakta dig, stilla
tills ditt ansikte inte längre är ett ansikte
bara den släta himlen över vita lakan
och ljuset som faller genom fönstergläntet
spelar spridda toner av färgat glas
över dina ögonlock
och ute på gården strövar din skugga
– som visste hon inte –
fäster ännu noter vid tvättstrecket
hör dem klinga som frost i vinden




Fri vers av Grävling
Läst 245 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2021-01-30 21:42



Bookmark and Share


  Christoffer Bergström
Otroligt vacker och berörande text
2021-02-02

  Solweig Jansson VIP
Ömt och vackert vemod, sorg !
2021-02-01

  Solweig Jansson VIP
Ömt och vackert vemod, sorg !
2021-02-01

  Nanna X
Visst liknar klädnypor noter, liksom fåglar på telefonledningar.
2021-01-30

  Ulf Carlsson VIP
"Jag minns dig redan"
2021-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling