Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den bräcklige....å himmelriket!

Ute blåser Nordanvind

sitter inne och är viss,

förtröstan äger tro

Läser ett Guds ord

månne lite blek och ämlig

men för Jesus är jag

ingen främling,

nej han känner Birger,

nu jag måste ut och gå

tveka inte, du kan nå

Himmelrikets nycklar

Som hägrar där i fjärran

det kan även roa fjällan!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 225 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-30 22:57



Bookmark and Share


  Briza media
Härliga rim, hopp och livsglädje bjuder du på här! Fint.
2021-02-08

  Solstrale VIP
Du bereder ljust hopp i vardagens trall! Tack!
2021-02-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker titel på din fina dikt! Underbart att du bär din tro med dig i vardagen. Fjälla känner jag igen! Lite gammaldags ord för tjej.
2021-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Religionen är en kraft som bär.
Bra skrivet.
2021-02-01

  Kajan VIP
Den så fina titeln stämmer så väl in på många av oss människor. Att bli accepterad trots våra brister, det är det som är en nåd, och det lyfter dikten fint fram.
(Ordet "fjällan" trodde jag knappt någon kom ihåg... : )
2021-01-31

    Lena Staaf VIP
Fina förtröstansfulla rader!
2021-01-31

  Sparvögat VIP
Så fint skrivet om din tro som skänker hopp och förtröstan...
2021-01-31

  Bibbi VIP
Uppmuntrande.
2021-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy