Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ambivalenta tankar som behöver skriftas bort ur sinnet - för att ge utrymme för de positiva referensramarna som finns långt där bak i minnet ... Tidigare publicerad här juli 2012 men ännu aktuell


När man längtat så där alldeles väldigt länge ...

... på att få
den man söker finna
äntligen få träffa på ...

... Hur vet man 
att just hon är den 
man så länge sökt
och ej blott ännu
en man ej ens
förstår sig på?

Frågan är i sig
lika relevant
för dig
som
den är för mig

Men någonstans
inom mig
jag tror
att jag kan vila tryggt
eftersom min tillit är stor
då den till en hel del
på min intuition beror

Och om min intuition
berättar för mig
att du sannolikt
är den som är
ämnad för mig

kan du också känna trygg
inom hela dig
att jag tillika
också är 
den som är ämnad för dig ...

Men när man väntat 
så länge som jag nu har
blir teoretiska
sannolikheter
ej det som avgör
hur mycket jag 
på min trygghetsmarginal spar

Innan jag ens börjar
tänka tanken på
att
du och jag
skulle kunna bli
vi två

måste vi allra först
i verkliga livet
på riktigt 
varandra möta få

Tror att det kan vara
någonting som skrämmer
såväl dig som mig

ty ingen vill ju bli besviken
även om man sagt
att man ej någonting mer än
någon man tycker om 
att kommunicera med
förväntar sig ...

Men hur skrämmande
det än skulle kunna kännas
skulle jag inte våga låta bli

Ty om du är ämnad för mig
så hjälper det ju knappast
med hypotetisk sannolikhetsteoretisk
riskberäkning
för att det för mig
bekräftat någonsin ska kunna bli ...

Så därför hoppas jag du 
dyker upp och in i mitt liv
så snart du bara kan
Ty om du är den kvinna
som för mig är ämnad
så är jag tveklöst 
din blivande man ...

Du fattas mig!

Jag saknar dig!

Så snälla, söta rara
underbara du,
ta risken tillsammans med mig
och välj att komma till mig nu ...

 

____________________________
idag 2021 finns du i mitt liv
och aktualiteten i flödets förmedlade
innehållets mening och innebörd
har förändrats väsentligt 
och visar på affirmationens styrka ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-01-31 06:58



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Fint med tillit. <3
2021-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP