Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


850. WE ARE UNGOVERNABLE!

...medan...babbel slingrar om
klimatavtal...#androids DÖDS LIE#
utplånar brutalt Blå Planetens liv!!!

människor tog som regel att de får
averka träd var som helst även där
DESSA inte står i vägen?

I Stckhlms och närliggande områden
försvinner *GRÖNA TRÄDKRONOR* och
syn av avskalade berg,naken jord
och uppkomsten av torrt sanddamm
breder ut sina tentakler här och där...

Med försvinnande *ÄKTA NORDISK NATUR*
i stad dunstar också människans Balanserade
sinnestillstånd!!!DERAS psykiska hjälsa
börja likna komprimerad luft utgående
från öpnand konservburk.

Isolerad från det GRÖNA och packad till
det yttersta i sterilbetongjärnbox,
kemiska element #WE ARE UNGOVERNABLE!#
i mänskligt blod genomgår naturlig
jäsning,då är det inte konstigt att
bubblan av megastäder exploderar genom
nedbrytningen av ackumulerade gaser...


We'll be able to smell it from outer space
....BAAAAAAAAAAAAAMBOOOOM!!!!!!!!!!!!!

OBS!!!
Till vem ,vart och till vad sågas
TRÄDEN skamlöst ner i en sådan otrolig mängd?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-31 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP