Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartvätt

 

~ ~ ~

 

Hos dig är det friskt

 

 

som lavendel

och vatten

 

Du helar mig genom att

finnas till!

 

~ ~ ~




Övriga genrer av Agnes
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-07-20 03:03



Bookmark and Share


  Jojo
vilka texter....!!

hittade din bok idag... en del har jag läst tidigare och jag blir så glad när jag hittar riktigt bra texter och får läsa dem igen!!!

du skriver med så mycket känsla! en riktig poet!
2007-05-31

  Paulina LH VIP
Härlig känsla. :)
2006-07-21

    Allan_i_Dalen
Detta var riktigt fint faktiskt,
sommartvätt
känsla!
2006-07-21

  Rachel Roth
dena lilla text, blir jag glad av
tänk om vi kunde vara så för en annan
genom att bara vara till...
2006-07-20

  Hans w-art Westlund VIP
gav en smak av trygghet, omvårdnad, sommar och föräldrar, mor- far- föräldrar..

och det doftar gott.
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes