Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna från stranden

Om jag ställer mig på stranden
och kastar min flaska ut i havet
tror du vågorna bär dess budskap
till dig, din famn
så meddelandet når sin hamn
och tala om saker, som aldrig sades
eller tåls att sägas igen, och igen
eller kanske för havet orden vilse
att förloras utan förvarning
likt du försvann ifrån oss




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-01 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh