Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten svaghet jag har ... vilken jag är rätt tacksam för ... - publicerad tidigare här i augusti 2012


Någonting som värmer mitt hjärta och min själ är ...

... när jag får någon jag tycker om
och som berör mig så innerligt
att också själv se och känna
det vackra inom
så som jag känner och ser ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-02-02 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP