Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


strävan


Så länge benen bär

Sträva
efter godhet och rättvisa
ödmjukhet och förlåtelse

utöva det goda
så gott jag bara kan

Leva ärligt
vara förnöjsam
njuta av livet
vill jag

så länge benen bär mig




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-03 20:00



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Vi gör så GOTT vi kan

2021-02-04

  Cikoria Blå VIP
Vi gör så gått vi kan.
Sen får vi ta hjälp av rullator...
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP