Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rekviem

Orden passar inte i munnen
De slår sig, ramlar, famlar runt
Fastnar i min gom och kväver mig
Släpper fästet när jag sväljer

Jag önskar att jag kunde dela
Allt det Wittgenstein sade var odelbart
Inte mina ord
De passar inte mig

Jag undrar hur mitt huvud blev så trångbott
Egentligen kanske jag bara är feg
Eller så kan jag inte erkänna mig besegrad
Jag är känslofanatiker

Rekviem för mitt eget huvud
Rekviem för de ord jag aldrig svalde
Nirvana är att uppnå tystnad
Tystnad och ensamhet i enighet




Fri vers (Fri form) av kakia
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-03 21:34



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Tycker om!
2021-02-06

  Emanuel Sigridsson VIP
Tack! Du har öppnat en väg jag tidigare inte sett. I sista strofen för Du på ett övertygande sätt samman Nirvana och den katolska dödsmässan.
2021-02-04
  > Nästa text
< Föregående

kakia