Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid nära

Jag ringar in
och fixerar
ett fotografi ur minnet
en försvunnen känsla

All denna oro
i mitt blod
att ge upp
är alltid nära

Tiden ligger still
jag väntar
på andra sidan
av vägen




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-02-04 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP