Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utsikt


Snölandskap


vitt ansikte
stirrar stumt
tillbaka

hotfullt
likgiltigt
hånfullt

människorna onödiga -
loppor i pälsen
på jättarna som sover
nedisade.






Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-05 12:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så kan man känna...eller också tvärt om...
2021-03-05

  Solstrale VIP
Himalayas unika apor får denna mig att tänka på! Fint manat om bilden av mänskligheten...
2021-02-23

  Åse Tropp VIP
Iakttagande, tycker om!
2021-02-05

  Gunnel Eriksson VIP
Hotfull saga i all snön.
2021-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP