Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskapens makt

Söker efter nya världar
Vill finna en väg att gå
Det går alltid att lära sig
Så ge mig din kunskap
Så att jag får makten
Att finna mitt liv




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-07 13:43



Bookmark and Share


  Hannas
Åh, så sant! Du uttrycker det så bra!
Dina ord får mig att tänka att när man väl fått kunskapen har man också en värdefull gåva att dela med andra...
2021-02-07
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva