Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: AndLou


Snälla ...håll om mig

 

Jag sa

-Snälla håll om mig

om än bara för ikväll

jag vill ha dig där nära

här vid min sida

vill känna din väldoftande hud

tätt intill min

ja håll om mig

om än bara för i kväll

 

vägen hit den var krokig

och inte särskilt lång

men vi gick den där tillsammans

hand i hand

första dagen vi sågs

känns fortfarande som i går

och den sista kom fortare

än vi någonsin anande

 

Jag sa

-Mitt hjärta kyss mig

om än bara för i kväll

även om det blir

vår allra sista kyss

vi visste så väl att allt har ett slut

men jag bad dig ändå

snälla kyss mig

om än bara för ikväll

 

vi stod där tysta

vid vårt alldeles egna vägskäl

och vi förstod båda

att vår framtid den slutade just här

vår lilla saga den fick

sitt förutbestämda slut

livet skulle gå vidare

men vi var inte längre vi

 

 

 Copyright © AndLou

 

 

 




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-02-08 09:07



Bookmark and Share


  Lindalou
Igenkänning på det. Vackert beskrivet.
2021-02-08

  Maria Sundelius
Känslosamt utan att bli pekoral, Fint!
2021-02-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker vemodston i din dikt med fint foto.
2021-02-08

  Sparvögat VIP
Så vackra ord från vemodigt land ackompanjerat av ditt magiska foto...
2021-02-08

  Kajan VIP
Stillsamt vemod här, bilden kompletterar utsökt. Fin text den här.
2021-02-08

  Kungskobran VIP
Sorgligt med känsla
2021-02-08

    ej medlem längre
Så vacker skör sorgligt fin dikt.

2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP