Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag inte fanns till

 

Du måste lägga dig ner och tänka på
Du måste påminna dig ibland om
Vem skulle hjälpa dig genom livet?
Vem skulle ge dig den kraften?
Vem skulle trösta och stötta dig?
Vi människor som är så små.
Du måste visa mer innan det är försent
Om jag inte fanns till. Vad skulle du göra då?

Du säger:
Du måste finnas, finnas i mitt liv
Fast du tar mig för givet
Du glömmer bort mig
Fast utan mig är du ensam
På ett stormigt hav.

Du säger:
Du måste finnas, finnas i mitt liv
Hur kommer det då säg att du
Allt mer överger mig?
Förstår du innebörden i att
Om det fortsätter
Kommer jag att vända om och gå
för gått, det kan jag lova.

Vem skulle känna din ånger och sedan förlåta dig?
Vem skulle skänka dig lycka och glädje?
Vem skulle ta emot dig i alla situationer?
Varför lever du i förnekelse?
Varför tar du mig som att jag inte vore något
Sedan blir du sur när jag känner så efteråt.
Om jag inte fanns till. Vem skulle då ge dig uppmärksamheten?

 

 

 

Copyright: Arnela Arre Kurbegovic

(2021 - 02 - 08)




Fri vers av Arnela
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-08 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela