Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Streck

Enkla grå strimmor
Fångar in farten
Virvlande danser
av slungad betong

Inkapslad potential
fyller upp rymden

Svartvita stillbilder
av det som hände sen

Rörelserna finns där
men ändå inte än




Fri vers (Fri form) av Max Magnusson
Läst 66 gånger
Publicerad 2021-02-12 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Magnusson
Max Magnusson