Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtens skog

Mossan ligger under snön
Det är täcke på täcke
Spåren skriver en saga
Om tomtens väg att gå

Han mötte den staren
Och såg den ekorren
När han gömde sig för mig
Under trädet

Skogen är så stor
Dess mystik likaså
Och det händer att jag tror
På tomten i vår skog




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-15 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva