Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsläckning

Den dagen då du ömsat namn till saknad
den dagen då jag inte längre undrar
över vädret där du är
och din blick förlorat färgen i mitt minne
och på varje fotografi
ska du vända bort ditt ansikte
och vandra ut ur bilden




Fri vers av Grävling
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-02-16 20:18



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Om att gå vidare Bearbeta minnen kanske Fint!
2021-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling