Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... Min text är en blomma till medpoeten Ewa-Britt Nilsson som kämpar just nu! Vill visa min medkänsla och att jag vill uppmuntra och stötta min vän i denna konstnärliga yttring! Kryakram!


EN BLOMMA TILL DIG

 

En människa är endast en

Ibland behöver vi blomstra

Ibland behöver vi en blomma

till uppmuntran för att orka leva

växa och frigöra kraft

Som tecknare och bildkonstnär

som poet och visdiktare

har jag möjlighet att ge människan

både blommor och visa på hur

hon kan blomma ut

Jag skänker

En blomma till dig!

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-02-17 11:43



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vackert på alla sätt och vis !
2021-04-23

  AiA Maria den fria


<3<3<3
2021-02-18

  AiA Maria den fria


Tack för färgrikt och kraftfullt!
2021-02-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tänk att Din konst
och Ditt ordartisteri
fick blomma ut just hos mig!
Frågan är om jag klarar av så
många go´a ord på en gång till
just mig. Men givetvis ett glatt
tack till Dig för denna så
underbara "grej" till mig!
Du ljuvaste Tjej!
Kram i kram!
2021-02-17

  ULJO
Så bedårande vackert
2021-02-17

  angela Täubert fd Jansson VIP
En av de vackraste blommor jag fått tack
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP