Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Momentum

Dagarna blir längre

rymmer mer lättnad än bara kroppen

och fingertoppsdrömmar i motljus 

visar din silhuett 

 

Jag letade aldrig det enkla 

Det jag söker är mer 

men inte uttalat -

som frysta minnesbilder

 

Ett öga, slutet mot världen

Läppar. hud som glöder, viskningar och

närmare än så




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-18 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP