Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsint

Ömsint vill jag säga
Jag älskar dig
Men du är inte här

Ömsint vill jag säga
Att det blir bra igen
Men du är inte ledsen

Ömsint vill jag känna
Kärlek för dig
Men inte ens den är här

Ömsint vill jag känna
Att jag bryr mig om dig
Men nu är det inte så det är




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-18 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva