Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen Igeeeen!

Med påklistrat allvar
irrar rumpnissejournalisterna omkring i
katastrofen
Skräckslaget förtjusta
över att jättefoten klampat igenom just deras tak

Igen igeeeen
ropar teletubbiesjournalisterna i studion
och vi alla får se
katastrofen
igen och igen och igen
i 59 tummars widescreen
från vår trygga
fåtölj
medan världen utanför
r
a
s
a
r




Fri vers av Henning
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-07-20 21:15



Bookmark and Share


  Paraply
ojoj, guu så bra!
/p.
2006-08-09

  K*
supervasst och skarp skapelse av dig !
gillas !!
2006-08-02

  frostyran
Hej igen!

Tycker det nya slutet gör dikten mer rättvisa, även om jag gillade den första versionen. Bra!
2006-07-21

    Elie
klockrent!
2006-07-21

  frostyran
Huvet på spiken..!
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Henning
Henning