Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

 

naglar mig själv

mot rosenröd tapet

kräks i kaskader

blicken skriver på tangentbord

 

det blir en sorg

att läsa hunger så stor

spyan blir min föda

ett maskineri dunk dunk

låtsas vara hjärtljud

lite för sent

 

inte låta mig luras

ekrar som faller samman

hjulet i snurrning

utan sitt stöd

 

vrålar ut mitt skrik

till en natt av mörker

ber en bön

ber två

om en strimma ljus

 

att få




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-20 23:04



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Diktjagets smärta känns i maggropen.
2021-02-21

    Maria Malm
Stor smärta i raderna.
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö