Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


854.GULDTVÄRSNITT.4

***
aaaaaa:::aaaaaaaaaa
lätt och halt...
***

[]...för tidigt,Ledsen.
för snart-smart,Förlåt...
två substituerade
bYten i rad!?[]

Våga inte!_/\_VÅGAR JAG_/\_
nonchalera...#reinkarnation
% medvetenhet av mynt# i
***GULDTVÄRSNITT***

som siffra i siffror
utan plånbok för att
få ändarna att mötas

bestämde DE sig för att
sätta [TYST] med stigbygel ...
åh...xeeeeeeeeeexe ...

#EN LAST! av inkörningsnollor
borrar upp ofatt_bara_barriärer
för att förvirra motiveringen

=ALLT ELLER INGET =
/det finns ingen där!/
readan::: sa #DESSssss!#

och tränger in tyst-djupt
i flygande flockdikena
av eteriska[]ORK:IDéEeeeR[]

pusta...[GAP]...pusta och
vänta på en reflektion av
suckar/när pionjärs kedjor

upphäver vandrande komposter
i skallarna ¤oförmärkt........

***
flög jag...förbi :FIBIW:taket...
***




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-21 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP