Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vanligt tänkande


hur skulle min vardag sett ut utan dig?
kanske jag skulle lett lite mer
kanske jag skulle längtat efter någon att värma mig emot

gränslös kärlek kan inte existera i denna värld
inte heller i nästa,
eller efter din död
för om du inte hittat den nu, hur ska du hitta den sen?

rött

blått

gult

grått

spelar ingen roll för mig
allt blandas och blir grummligt

lika grummligt som ditt sinne
ett tag du lyste upp tillvaron,
men solen går också ner
dag blir till natt
natt blir till dag
drömmer om vad vi skulle gjort på dagen
drömmer om dig på natten

men drömmar tar slut




Fri vers av Jasmine
Läst 268 gånger
Publicerad 2004-10-25 10:27



Bookmark and Share


    Malin Johansson
drömmar har ett slut, håller alla mina tummar och tår över ett underbart slut på din dröm gumman =)
2004-10-27

  stella
läsaren med dina ord,väcker ens nyfikenhet.Lätt att känna igen sig.Skönt att inte va ensam.
2004-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine