Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


KOMBINATIONER AV MILJONER

 

de röda trådarnas söm...

 

följ de sköna linjernas väg

se färgerna tangera varandra

som människor som fåglar

se tonerna se samklangen

 

när ögat nås av skönheten 

hjärtat flödar över för en stund

och stjärnor tindra klara i natten

då vet du vad som viktigast är

 

ej tingen eller sakerna blir allt

det är barnen och deras livslust

det blir deras lek och fantasi 

som spinner hjulet så det sjunger

 

den röda tråden spinner visioner 

lockar fram nya sätt att se på allt

kombinationer av miljoner orsaker

som kan få ett hjärta att le... ... ...

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-25 13:15



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Livsbejakande poesi, mycket fin.
2021-02-25

    Lena Staaf VIP
En lovsång till barnens fantasi!
2021-02-25

  Maria Sundelin VIP
Färgsprakande
2021-02-25

  ULJO
Den röda tråden kan
2021-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP