Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i det blå

och så tittar solen fram
och skiner sina strålar
den blåa himlen blir så blå
att hjärtat blir glatt med sinnet

och jag vill känna solens strålar
titta upp emot det blå
veta att jag skiner
och är ett med det blå




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-26 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva