Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21.15

Mitt sms ska bli mitt epos
Skamlöst skickat till dig
Ganska sent på kvällen
Min kropp kokar över
Om du vill ha mig
Så får vi hitta en lucka
På torsdag om tre veckor klockan 21.15




Fri vers (Fri form) av hurraet
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-27 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurraet