Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grisen har fått vingar

En vacker dag kommer grisar att flyga
Tro det eller ej
Men plötsligt händer det
Grisen har fått vingar

Att vara fången under taket
Att vara understimulerat anställd
Kan trycka ner en i backen
Eller bygga upp en explosion

För en vacker dag
Ska min hälsa explodera
Och jag ska ta kommando
Över livet i sig

Min självkänsla ska då få se
Hur bra jag är
I jämförelse med
Alla andra




Fri vers (Fri form) av hurraet
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-16 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurraet