Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej alla mina ligg

Hej alla mina ligg
Vad gör ni nu för tiden?
Vad hände med dig som jag träffade i sängen? Ditt konto finns inte kvar..
Jaha, har du skaffat pojkvän! Och ni bor där..
Vad drömmigt!

Hej alla mina ligg.. Vad gör ni nu för tiden?
Vad hände med dig vars oskuld jag tog?
Aha, har ni gift er i smyg! Nej, jag är fortfarande singel..
Ja, när man minst anar det! Då! ;)

Hej alla mina ligg... Vad gör ni nu för tiden?
Vad hände med dig som gömde din pojkvän varje gång du fick besök?
Åh, så du har kommit ut nu! Och ni är ihop igen.. Kul!

Hej alla mina ligg! Vad gör ni nu för tiden?
Vad hände med dig som undrade varför det aldrig blev vi? Trots mina upprepade försök, utan svar. Men på fyllan en gång per år så duger jag bra.

Hej alla mina ligg
Ibland tänker jag på er
Men jag förstår
Att ni har det bra
Utan mig.




Fri vers (Fri form) av hurraet
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-27 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurraet