Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅÅH!

Åååh
Det är en ynnest att få känna
Att få känna att jag lever
Ååååååh
Varje minut är en evighet
Jag har inte bett om att få känna
Min ångest över något
Som jag ändå hanterar helt okej
Ååh
Livet ger mig goda saker
Men ger mig inte allt
Jag vill kunna lite på dig
Och på andra människor
Åh...




Fri vers (Fri form) av hurraet
Läst 52 gånger
Publicerad 2021-04-10 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurraet