Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÖN VÄG

När vi vägrar fly
när vi blickar tillbaks
och saltstodsstelnar av fasa
när vi slutar sätt hjälplösa plåster
på sodomska sår

upptäcks att saltet ej mist sin sälta

och när saltet frätt
i största möjliga tystnad
sker unison saltomoral!

och cirkusglädje i bronettsk karisma
ska i grönskande samba sången sjunga!




Fri vers av Christina Larsson
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-27 09:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det. Du ignorerar ju kommentarer...
OK...Ta, ta, Clarice...
2021-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Christina Larsson
Christina Larsson