Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FREEDOM IS COMING

Tron ser
Längtan frågar
Tron återger
Längtan frågar:
"Ser du inget mer?"
Tron ler
återger exalterat
osannolika sanningar

Längtan ber
"Ge mig mer exaltation!"
Tron extatiskt ger
sannolika osanningar:

Kattstegsdånet
hundens mjau
stormens tystnad
stillhetens stormvrål
hör herr Öra

Sandkornets storhet
sommarens drivis
vinterns blomsteräng
ser fru Öga

tills mitt tredje öga ser
osannolika osanningar
mytomaniskt trassel
Fenrisulvens kedja rostar

Jag blir fri!




Fri vers av Christina Larsson
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-10 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christina Larsson
Christina Larsson