Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag blundar kanske solen vinner

Minnena tränger fram igen
Och jag vill skrika ut min sorg
Vet så väl vad det gör
Och låter bli

Men hur mörka moln kan hopa sig
I strålande solsken
Är obegripligt

Om jag blundar
Kanske solen vinner




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-28 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva