Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapplöpningen

Spring spring fortare och fortare

Känn friheten doften av friskhet

Livet är parallert med mig

Allt ska gå fort

Du ska hinna leva

Ta imot allt

Längta till framtidsplaner

Följa stegen fortare

En kapplöpning om värdefull tid

Plötsligt är det stopp

Sjunker tungt ned i spåret

Kämpar att resa sig upp

Bakslaget kom så nära

Isolationen tog ett starkt tag av din frihet

Se då och blicka fram 

det finns ljus och. glädje

som omfamnar dig

Kapplöpningen är över istället

 vilar ett lugn över din dag

Ta den till ditt hjärta

Fri........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-05 13:45



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Stress som en del av vår vardag
2021-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP