Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: AndLou


Förnuftets gömda nyckel

 

Ibland så faller det ett

melankoliskt och stilla regn

som om det ger en innebörd

av ren och skär anarki

det faller med en oregelbunden

men rytmisk intensitet

som i en melodisk

men ändå ganska krävande symfoni

 

mitt i denna fas i livet

fanns också en djävulsk hägring

som sökte sin näring

i eländets oändliga cykel

som en älskarinna

som biter sig fast djupt i sinnet

och som ständigt försöker

att gömma förnuftets nyckel

 

så där i klyftan mellan himlen

och den fasta marken

som blev till min egen lilla scen

där mitt i livets tragedi

det var i en dårarnas och tårarnas

tämligen högtidliga dans

där i denna då så avgrundsdjupa

och tragikomiska dystopi

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-08 14:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Starkt!
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP