Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandtankar II

Ensam med tankar

Tårarna formar små ord

Dör ut i havet




Bunden vers (Haiku) av hawkeye
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-07-21 14:54



Bookmark and Share


  karenina VIP
tre berörande rader där smärtan är starkt närvarande.
jag får känslan av att den tårarna utrinns för inte lyssnar
eller bryr sig. då gör det ont och de små dropparna blir
snabbt ett hav.
2006-07-23
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye