Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängsskallra

Allt är obestämt;
fragment av blickar, himmelsgult papper
där du nedtecknat det som ska bli ditt sista minne
om det fanns något sådant som minnen

och om giftet fanns
om stigen följde dig över en äng av bläckgrått gräs
som lukten av något som brunnit

finns sorger tunna som darrgräsets stänglar
knappt synliga i det sjunkande ljuset

ibland hör du din skugga ropa
ett namn bärgat ur drömmen;
hon säger, en dag kommer jag att vara äldre
än du någonsin varit




Fri vers av Grävling
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-03-11 22:03



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Drabbande ! Bokmärker !
2021-03-19

  Stanley Rydell
Oceaner av djup! Bokmärker
2021-03-14

  Kungskobran VIP
En av dina allra bästa, bokmärkes
2021-03-12

  Ulf Carlsson VIP
Den kollektiva skuldens bleknade oljemålning, rosslande efter katastrofen.
2021-03-12

  Elaine.S VIP
Det himmelsgula och det bläckgrå färgar orden som träder fram i ljuset och det känsliga. Jag kan inte helt greppa budskapet men det känns både lugnt och oroande.
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling