Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kinas förste president. d.12:e Mars 1925. Religionstillhörighet: Kongregationalist (Reformert).


Sun Yat-sen


Ridån gick
till sist ned
för Sun Yat-sen.
Men det känns ej
som det var
så länge sen.
Se, nu stiger
solen upp igen!




Bunden vers (Rim) av Koloristen
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-12 06:00



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Oavsett
riktning
värde
i eld
själ

Tack!

Plus för SOL upplyst illustration:)
2021-03-14

    Sefarge VIP
Kina kan komma
Att för de Demokratiska
Länderna bli till en riktig
Pina?


2021-03-13

  alicja lappalainen VIP
Bigamist..;)
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen