Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


859.GULDTVÄRSNITT.5

whoop whoop!!!

NÄSANS
=BALANS=
#falsk-köttfärs-#
ORO!

när DU slåss
MORRA!

EH!
&lycka_antrAsha&
rullade tillbaka
till [zebras]
flimrande ränder

och det är nödvändigt
just nu förlängning
upplysning av LJUSET!

WHOOP!!!WHOOP!!!

JA!
#I'm BROKE!
JAG ÄR RÅNARE
I´m ARROGANT OCH
av överskott i överskott
JAG ÄR AGGRESSIVT
UPPFINNINGSRIK!#

jägar efter slum-
-instinkters ström

för
#BALANS#
DRÖMMAR

[#]har lurat en gång
= lurar =
oändligt två gånger![#]

\/katekes\/ström av gående
slutledning/resonemang
var#präst-skördare-
med urgammal tröghet
kastar´´gjutjärn´´nätverk


***GULDKORSNINGS VINGAR***

som snedvrider sig
för att
hugga ner en skära#

...medan...

/=\dimmig
skOrpioN i en trAvare/=\
#vårdar#
metall/utan blod

för stark befordrade
*gnagare* skuggiga

DERAS TIDSGRÄNS
GÅR DU IN
SE DIG OM!

###
but THEY /only\ want
to walk in a flower field...
and discuss...humans aura...
###

OBS!!!
(794.2020/06/21 L.EK p.se)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-13 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP